Segway

Segway

Spremite se za neviđenu beogradsku avanturu!

Beograd je čuven po noćnom provodu, dobrom šopingu, fenomenalnoj klopi i izvanrednom apartmanskom smeštaju, a sad vam nudi i adrenalinsko razgledanje grada.

Svi vi koji ste iznajmili stan na dan, a voleli biste da razgledate grad iz jednog sasvim novog ugla, treba da se uputite ka beogradskom Pristaništu, jer tamo vas čeka ekipa vodiča sa neobičnim prevoznim sredstvom koje se zove Segway. (https://www.segwaybeograd.rs)

Ako ste se već iz vašeg apartmana uputili u centar grada, sigurno ste usput sreli promotere i promoterke raznih kompanija, na neobičnom vozilu na dva točka koje ne ispušta štetne gasove. Ne radi se o biciklu, već o Segway-u. To je dvotočkaš koji se vozi u uspravnom stavu, a pokreću ga baterije.

I ma koliko vam se činilo da se radi o komplikovanom balansiranju na dva uzdužno postavljena točka, vožnja Sagway-a je krajnje jednostavna, uči se vrelo brzo, a što je najvažnije - bezbedna je i ekološka.

Ima li onda boljeg načina da posle odmora razgledate Beograd od ovoga?

Ako poželite da kroz grad krstarite Sagway vozilima, u ponudi su dve ture.

Kraća i jeftinija tura traje nešto više od sat i po, a tokom ove vožnje upoznaćete priobalje Starog grada - od Pristaništa do sportskog centra Gale Mušktirović i teniskih terena Novaka Đokovića. Ovim neobičnim prevozom potom ćete se provozati i upoznati Kalemegdan iz potpuno novog ugla, a onda ćete se istim putem vratiti u Karađorđevu ulicu, na vašu početnu tačku.

Savetujemo vam da se posle ove avanture odmorite i osvežite u jednom od brojnih kafea u Beton hali, pre nego što se uputite u svoj stan iznajmljen na dan, gde možete da uživate u konforu kao da ste u svom domu.

Za one koji vole malo duže avanture, predlažemo ragledanje grada Sagway-om koji podrazumeva i vožnju do centralnih gradskih ulica. U turi koja traje 170 minuta, osim pogleda na ušće Save u Dunav i vožnje po donjem Dorćolu i Kalemegdanu, imaćete priliku da sa ovog dvotočkaša vidite Sabornu crkvu i Bajrakli džamiju, a vodič će vas dovesti i do Studentskog trga gde se nalaze Prirodno matemtički, Filozofski i Filološki fakultet, kao i Rektorat beogradskog univerziteta, pre nego vas opet vrati do Karađorđeve.

Ovaj adrenalinki izlet sigurno ćete najbolje završiti u jednom od naših apartmana koji odgovara baš vašim željama, potrebama i naravno – vašem džepu. Opustite se u našem smeštaju koji će učiniti da se osećate baš kao kod kuće.

Izaberite lokaciju

Sve lokacije

A Blok

Ada Ciganlija

Arena

Autokomanda

Banjica

Banovo brdo

Belvil

Beogradski sajam

Blok 61

Blok 62

Blok 63

Blok 72

Bulbuder

Bulevar-Stari đeram

Centar

Crveni krst

Dorćol

Dušanovac

Fontana

Geneks

Glavna železnička stanica

Hajat

Hotel Jugoslavija

Hotel Zlatnik-Zemun

Hram Svetog Save

Karaburma

Klinički centar Srbije

Medaković

Mirijevo

Naselje Sava Kovačević

Novi Merkator

Obilićev Venac

Opština Novi Beograd

Palilula

Petlovo brdo

Rakovica

Saborna crkva

Sava centar

Savada

Savamala

Skadarlija

Slavija

Slavujev venac

Stadion Crvene Zvezde

stari Merkator

Strogi centar

Studentski park

Šumice

Tašmajdan

Terazije

Tošin Bunar

Učiteljsko naselje

Vojvode Stepe

Voždovac

Vračar

Vukov spomenik

Vukov spomenik-Zira

Zeleni venac

Zemun

Zemun centar

Zemun donji grad

Zemun gornji grad

Zira

Zvezdara

Tip smeštaja

Svi tipovi

Četvorosoban

Dvosoban

Jednosoban

Lux

Studio

Trosoban

Broj osoba

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Cena

do 30€

do 40€

do 50€

do 60€

preko 60€

Broj soba

1

2

3

4

5

6

7