EXIT

EXIT

Mi smo spremni za EXIT, a vi?

Od 12. do 15. jula u Novom Sadu održava se muzički festival EXIT. Cene smeštaja u ovom vojvođanskom gradu u vreme fesitvala dostižu vrtoglave cifre. Ali, ko kaže da morate da odsednete u Novom Sadu ako želite da idete na EXIT? Zašto ne biste iznajmili stan na dan u Beogradu, a na provod išli u Novi Sad, kao i brojni Beograđani?

Ako planirate celonoćni provod na Exit-u, ne morate i da noćite u ovom gradu.

Ako već niste u Beograd došli sopstvenim prevozom, od vašeg apartmana iznajmljenog na dan do Novog Sada možete doći autobusom ili vozom.

Ukoliko se odlučite da idete autobusom, sa glavne autobuske stanice, koja se nalazi u centru Beograda, ne treba da brinete što se frekventnosti prevoza tiče. Autobusi za ovu destinaciju idu veoma često. Zavisno od toga da li idete direktnim ili mesnim prevozom, vaš put će trajati oko sat, sat  i po. Cena karte u jednom pravcu kreće se od 500 do 700 dinara, zavisno od prevoznika. U oba pravca će Vas izaći oko 1.000 – 1.200 dinara, a već u 5 sati ujutro imate autobuski prevoz za Beograd, gde možete da se odmorite u miru i tišini vašeg apartmana iznajmljenog na dan.

Ako vam više prija, do Novog Sada iz vašeg stana na dan, možete i vozom.

Oprez! Nedavno je zatvorena Glavna železnička stanica, koja se nalazi u centru Beograda, tako da sada vozovi za Novi Sad polaze sa stanice u širem centru Beograda, nedaleko od Mostara – sa stanice Beograd – Centar, poznate i kao Prokop.

Vozovi za Novi Sad idu ređe od autobusa, na otprilike sat – sat i po. Cena karte iznosi za prvi razred nešto manje od 500 dinara, a za drugi razred 350 dinara. Posle bogatog noćnog provoda u Novom Sadu za Beograd možete već u 04:30, a u prestonicu ćete stići već oko 06:30. Ako ste vaš stan na dan rezervisali na Novom Beogradu, ne morate da se vozite do Prokopa. Izađite iz voza ranije, na stanici „Novi Beograd“.

Za one koji bi ipak automobilom do Novog Sada, a poneli su sa sobom samo vozačku dozvolu, tu je Rent-a- Car. Da biste iznajmili automobil morate da imate najmanje 21 godinu i da posedujete dozvolu najmanje dve godine.  Vozilo se iznajmljuje na najmanje 24 sata. Cena zavisi od vozila koje odaberete, a kreće se od  33 evra za Dacia Sandero do 108 evra za Meredes - dnevno.

Kad stignete u Novi Sad, biće vam neophodan parking.
Širom grada postoje posebno obeležena mesta na kojima možete parkirati vozila. Bitno je da ne ostavljate kola bez nadzora na mestima koja nisu obeležena za parkiranje kako biste izbegli da vam Parking servis odnese paukom vozilo.

Novi Sad je podeljen u 3 parking zone:

1.   Plava (45 dinara na sat). Parking može da se plati slanjem SMS-a sa mobilnog telefona na broj 8212, sa parkomata ili obližnje trafike. Parking se naplaćuje: radnim danima od 07- 21h i subotom od 07- 14h.

2.  Crvena (55 dinara na sat – limit zadržavanje je 120 minuta). Parking može da se plati slanjem SMS-a sa mobilnog telefona na broj 8211, sa parkomata ili obližnje trafike. Parking se naplaćuje: radnim danima od 07- 21h i subotom od 07- 14h.

3.  Bela (30 dinara na sat ili 100 dinara za ceo dan). Parking može da se plati slanjem SMS-a sa mobilnog telefona na broj 8218 (na sat) ili 8215 (dnevno), sa parkomata ili obližnje trafike. Parking se naplaćuje: radnim danima od 07- 21h i subotom od 07- 14h.

I da vas podsetimo, nikako ne smete da pijete alkohol i vozite, tako da ako ste odabrali da idete automobilom, „istresite se“ na Exit-u uz vodu ili sokove!
Posle dobrog provoda u Novom Sadu, trebaće vam mir i odmor, a to ćete naći u našim apartmenima.

Ceo program ovogodišnjeg Exit festivala možete pogledati OVDE i (https://www.exitfest.org/sr/program/2018) i naravno dobro se provedite, a mi ćemo vam obezbediti prijatan odmor!

Izaberite lokaciju

Sve lokacije

A Blok

Ada Ciganlija

Arena

Autokomanda

Banjica

Banovo brdo

Belvil

Beogradski sajam

Blok 61

Blok 62

Blok 63

Blok 72

Bulbuder

Bulevar-Stari đeram

Centar

Crveni krst

Dorćol

Dušanovac

Fontana

Geneks

Glavna železnička stanica

Hajat

Hotel Jugoslavija

Hotel Zlatnik-Zemun

Hram Svetog Save

Karaburma

Klinički centar Srbije

Medaković

Mirijevo

Naselje Sava Kovačević

Novi Merkator

Obilićev Venac

Opština Novi Beograd

Palilula

Petlovo brdo

Rakovica

Saborna crkva

Sava centar

Savada

Savamala

Skadarlija

Slavija

Slavujev venac

Stadion Crvene Zvezde

stari Merkator

Strogi centar

Studentski park

Šumice

Tašmajdan

Terazije

Tošin Bunar

Učiteljsko naselje

Vojvode Stepe

Voždovac

Vračar

Vukov spomenik

Vukov spomenik-Zira

Zeleni venac

Zemun

Zemun centar

Zemun donji grad

Zemun gornji grad

Zira

Zvezdara

Tip smeštaja

Svi tipovi

Četvorosoban

Dvosoban

Jednosoban

Lux

Studio

Trosoban

Broj osoba

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Cena

do 30€

do 40€

do 50€

do 60€

preko 60€

Broj soba

1

2

3

4

5

6

7